Дори през тази година - с нейните вируси, фалити и срив

...
Дори през тази година - с нейните вируси, фалити и срив
Коментари Харесай

Героите ни трябват! Номинирайте вашите до 20 декември

Дори през тази година - с нейните вируси, банкрути и срив в доверието към благотворителността - положителни хора и каузи има! И още повече през тази година - с нейните вируси, банкрути и срив в доверието към благотворителността - ние сме длъжни да им обръщаме внимание и ако не можем да се включим с помощ, то най-малко да " предадем нататък " добрината.

Възможност за това ни дава най-голямата платформа за доброволчество в България – TimeHeroes, отваря номинациите за своите Годишни награди за доброволчество ГЕРОИТЕ.

" Oт TimeHeroes имаме вяра, че геройството през 2020 година е и в дребните неща – от това да оставиш пазара пред вратата на комшия до това да не прегърнеш другар за негово положително. "

" Вярваме обаче, че има и хора, за които тази година не е по-различна, тъй като да помагаш за тях, не е нищо изключително. И преди, и в този момент. Ние търсим всички тях – и тези безбройни хора и организации, които са намерили своята идея в обстановката през днешния ден, и тези, дарили времето и уменията си в задачи, за които епохата няма значение. "

За четвърта поредна година премиите ще изведат напред мощните образци, съдействали за развиването на доброволческата просвета в България под мотото " Героите ни трябват ".

До 20 декември на awards.timeheroes.org всеки може да номинира доброволци, неправителствени организации, компании и публицисти за техните положителни каузи, случили се в интервала май 2019 година – декември 2020 година

И този път журито, формирано от персони с дейна гражданска позиция, ще търси доброволчески истории, прояви и практики, които са вдъхновяващи, смели, реформаторски, израз на дейна общественополезна активност или образец за доста позитивно влияние върху дадена идея или общественост.

Тази година положителните образци ще бъдат отпразнувани с вълнуващи начинания – физически дистанцирани, само че близки до хората, дават обещание от TimeHeroes.

В предходните три издания на премиите бяха отличени доброволци и организации, подкрепящи разнообразни дела в цяла България. Статуетки бяха дадени още на виновни компании, които поддържат и развиват доброволчеството в екипите си, както и на публицисти за тяхното медийно отразяване на тематиката. Разгледайте наградените от предните две издания тук и тук. 



От 2012 година до момента TimeHeroes.org оказва помощ на българите да поддържат обществени и културни начинания с времето и уменията си. С над 72 000 регистрирани доброволци, обединени към 2100 начинания на над 780 нестопански организации в цялата страна, платформата е главният източник на доброволци за българските Неправителствени организации. TimeHeroes оказва помощ още за развиването на културата на доброволчеството измежду българските възпитаници, компании, както и измежду хората в дейна пенсионна възраст. 
 Владина Цекова след Covid-19: " Готова съм да се върна като доброволец "

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР